• Levering in Nederland en België
  • Uitgebreide collectie
  • Enkel originele Italiaanse merken
  • Volg ons op social media!
  • Uitgebreide keuze in verzending
Home » onze merken » Tesori d'oriente » Het verhaal achter Tesori d'oriente

Het verhaal achter Tesori d'oriente

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 00:46

Tesori d'Oriente is geboren uit een visie, die de mogelijkheid biedt om kleine dagelijkse handelingen om te zetten in rituelen van puur genot. Exotische genoegens en kostbare texturen vertellen verhalen over werelden vol charme met een duizend jaar oude geschiedenis.
Geuren zoals echo's van verre landen, voor fysiek en spiritueel welzijn.
Oosterse schatten.
Je volgende reis.

 

RITUELEN UIT DE WERELD

Vanaf het allereerste begin is de filosofie van Tesori d'Oriente gebaseerd op het concept van holistisch welzijn, voortkomend uit fysiek en mentaal evenwicht: lichaamsverzorging wordt een moment van ontsnapping uit de dagelijkse routine om een intern gevoel van diep plezier en ontspanning te herontdekken . Tegenwoordig vertegenwoordigt Tesori d'Oriente een complete lijn van schoonheidsrituelen, erkend voor de kwaliteit van hun 100% Italiaanse producten en de unieke geuren die een onmiskenbaar, sensueel en betoverend aroma op de huid achterlaten.

ESSENTIES VAN WELZIJN

Geïnspireerd door de spirituele wijsheid en oude tradities van de oosterse cultuur, heeft tesori d’oriente een exclusieve collectie gemaakt om voor je lichaam en huis te zorgen.

Hun parfumeurs verkennen onvermoeibaar de wereld op zoek naar de beste ingrediënten, creëren nieuwe olfactische alchemieën die altijd kostbaar en uniek zijn, in staat om momenten van puur welzijn te presenteren en emoties te herstellen, zoals een grenzeloze reis.

DUURZAAM WELZIJN

Tesori d’oriente geloofd in welzijn dat langdurig is, een bron van gezondheid, en dat in harmonie leeft met de natuur en onze omgeving. Daarom streven hun er dagelijks naar om producten aan te bieden die milieuvriendelijk en zacht voor de huid van onze klanten zijn.

In geen van deze producten vindt u parabenen, minerale oliën of synthetische kleuren.

 


GEMAAKT IN ITALIË

Deze producten worden volledig in Italië gemaakt, met constante aandacht voor kwaliteit en uitmuntendheid


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.